Това е демонстрационен магазин. Всички поръчки направени през този магазин няма да бъдат разгледани или изпълнени.

(0 продукта) - 0,00 лв.

Кошницата е празна

1. Въведение

Собственикът на този интернет сайт е "Красимира Благоева" ООД. Собственикът на интернет сайта, включително свързани дружества и свързани лица, предоставя информацията, която се съдържа на този интернет сайт или която и да е страница от него (“интернет сайта”) на посетители (“посетители”) съгласно правилата и условията, посочени в настоящия раздел, както и политики и уведомления, които могат да са приложими за даден раздел или модул от този сайт. Настоящите правила и условия представляват единственото споразумение между Вас и Собственика на интернет сайта относно използването на сайта от Ваша страна. Нито Вие, нито Собственикът на сайта имате задължения различни от съдържащите се в настоящите условия. Освен ако изрично не е посочено друго, настоящите правила и условия заменят всички предишни ангажименти, задължения и гаранции, в писмена или устна форма, между вас и Собственика по отношение на сайта.

2. Информация на сайта

Макар че се полагат големи усилия за постоянно обновяване на информацията на този интернет сайт, нито Оператора на сайта, нито трета страна или доставчик на данни или съдържание не може да гарантира последователността, точността, пълнотата или надеждността на информацията и/или съдържанието на сайта (“информацията”). Възможно е някои изображения на продукти да имат илюстративна цел, а реалните продукти да се различават от тях. Операторът на интернет сайта си запазва правото по всяко време да прави промени или да прекратява без уведомление части или характеристики на сайта. Информацията не трябва да се тълкува като съвет; тя се предоставя само с информативна цел. Този интернет сайт не бива да бъде използван вместо лекарски съвет. Ако откриете грешки или пропуски в съдържанието на сайта, моля уведомете ни.

3. Цени на стоките и тяхната промяна

Цената на стоките в aptekifarkol.com е за 1 брой мерна единица - опаковка с включен ДДС в български лева, освен ако изрично не е посочено друго. Стойността на доставката не е включена в посочената цена на продуктите. Собственикът на сайта има правото да променя цените на предлаганите в сайта продукти, без предварително да уведомява посетителите за това . Всеки клиент на интернет магазина се задължава да заплати цената, която е била актуална по време на правене на поръчката, съгласно валидните към този момент Общи условия.

4. Поръчка

В малко вероятния случай на грешна цена на сайта, ние си запазваме правото да не изпълняваме поръчката на тази цена. Разбира се, Вие ще бъдете уведомени, при което ще бъдете информирани за реалната цена и ще Ви се даде възможност за придвижване на поръчката. Всички поръчки се правят съгласно настоящите правила и условия. Следователно, всички поръчки трябва да бъдат приети от нас. Можем да решим да не изпълняваме поръчки за необичайно големи количества и/или злонамерено направени поръчки. След получаване на поръчката ще Ви изпратим имейл за потвърждение с номера на поръчката и подробности за поръчаните продукти. Моля имайте предвид, че имейлът за потвърждаване на поръчката не представлява приемане на Вашата поръчка. Приемането на поръчката и контактът между aptekifarkol.com и Вас няма да състои докато не получите имейл, че поръчката Ви е изпратена. Моля имайте предвид, че aptekifarkol.com си запазва правото да анулира поръчката Ви по всяко време преди получаването на поръчаните продукти.

5. Доставка

Ваше задължение е да въведете правилния адрес за доставка при създаване на поръчката. Ако сте въвели грешен адрес, ние нямаме задължение да препратим поръчката на правилния адрес за своя сметка. Адресът за доставка не може да бъде променян след като поръчката вече е изпратена. aptekifarkol.com не може да възстановява разходи за доставка. Настоящите ни цени за доставка се изчисляват автоматично при генериране на нова заявка.

 

6. Връщане и замяна

 

Ваша отговорност е да се свържете с aptekifarkol.com по и-мейл, телефон или чрез формата в сайта ни, за да ни информирате за намерението си да върнете или замените даден продукт в рамките на 14 дни от получаването му и да получите съответният код за пореден номер на рекламацията . След тази дата, единствено от aptekifarkol.com зависи дали продуктът ще бъде приет. След като сте уведомили сайта за желанието си, продуктите трябва да бъдат получени от aptekifarkol.com в рамките на 30 дни от датата на доставката, за да важи това условие. Моля имайте предвид, че ако опаковката е нарушена, продуктът е използван, има следи от драскотини, удари, липсват аксесоари или сертификата за гаранция, той не може да бъде върнат, освен ако е дефектен или счупен. Не можем да възстановим стойността на продуктите, ако са в състояние, което не позволява повторната им продажба. Не носим отговорност за загубени пратки , съдържащи продукти върнати към нас. Ваша отговорност е продуктите да са подходящо опаковани, за да не бъдат повредени по време на транспортирането.

При подаване на рекламация потребителят задължително прилага и документите, на които се основава претенцията:

 

 - касова бележка или фактура;

 

 - протоколи, актове или други документи, установяващи несъответствието на стоката или услугата с договореното;

 

 - други документи, установяващи претенцията по основание и размер.

 

Дефектни продукти се приемат съгласно условията за гаранция на производителите. Това не засяга Вашите законови права.

7. Неразрешено връщане

Ако върнете продукт без предварително одобрение и код, няма да можем да обработим връщането Ви и няма да може да Ви възстановим сумата или да направим замяна. Неразрешените връщания ще бъдат изпратени обратно на подателя с разходи за доставка.

8. Защита на личните данни

"Красимира Благоева" ООД, която е собственик на сайта, e вписана като Администратор на лични данни по смисъла на чл. 3, ал. 1 от Закона за защита на личните данни. aptekifarkol.com има ангажимент да гарантира защитата на Вашите лични данни.

 

9. Търговски марки

Търговските марки, имена, лога и сервизни марки (колективно наричани “търговски марки”), посочени на интернет сайта ни, са регистрирани и нерегистрирани търговски марки на Собственика на интернет сайта, доставчиците, производители и партньори на собственика. Нищо в този интернет сайт не трябва да се тълкува като предоставяне на лиценз или право на ползване на която и да е търговска марка без предварителното писмено съгласие на Собственика на сайта.

10. Външни линкове

Външните линкове могат да бъдат предоставяни за ваше удобство, но са отвъд контрола на Собственика на сайта и не се дават гаранции за тяхното съдържание. Използването или позоваването на външните линкове и тяхното съдържание става на ваш собствен риск. При използването им прегледайте правилата и условия за ползване на тези интернет сайтове.

11. Публични форуми и публикации от потребители

Собственикът на сайта не носи отговорност за материали, публикувани от Вас, които включват части от нюзлетър, страници, чат страници или друга публично достъпна информация от интернет сайта. Публикуваните от потребители материали не се преглеждат и одобряват от Собственика на сайта. Собственикът на сайта си запазва правото да премахва материали, публикувани от Вас в него, без да е длъжен да Ви уведомява за това.

12. Отказ от отговорност

Собственикът на интернет сайта, неговият персонал и свързани лица не носят отговорност за загуба, щети (преки или косвени), лични наранявания или разходи от какъвто и да било вид, понесени от Вас или трета страна (включително Ваша фирма) в резултат от използването на и достъпа до, пряко или косвено, на интернет сайта, информацията, съдържаща се на него или подаването на личните Ви данни в системата.

13. Медицинска информация

Трябва да четете инструкциите в опаковките преди използването на продукта. Моля свържете се с лекар или фармацевт, ако не сте сигурни как да използвате даден продукт.

14. Използване на интернет сайта

Собственикът на сайта не гарантира, че представената на сайта информация може да се използва при друго действащо законодателство (различно от това на Р. България). Чрез достъпа си до сайта, Вие заявявате и гарантирате, че имате законовото право на това, както и че имате право да използвате информацията, съдържаща се на него. Този сайт е за лична и нетърговска употреба. Не трябва да използвате материали, съдържащи се в сайта, освен доколкото е необходимо за Ваше лично ползване. При използване на сайта и информацията, налична на него, приемате да не:

  • (1) Публикувате, разпространявате и препращате неразрешени рекламни или промоционални материали, писма, нежелана поща или друг тип нежелани съобщения до лица и организации, които не са дали съгласието си за това.

  • (2) Пропускате, изтривате или тълкувате грешно информация, включително хедъри, обратни писма и интернет протокол адреси или по друг нач ин да манипулирате информация, за да прикриете произхода на съдържанието.

  • (3) Да се преструвате на други лица или да представяте лъжлива връзка с лица или организации.

  • (4) Участвате в дейности с цел задържане или прикриване на самоличност или данни за контакт.

  • (5) Пращате заплашителни съобщения на други лица.

  • (6) Използвате информацията на сайта за незаконни, неморални или анти-социални цели, в противоречие с приложимото законодателство и по начин, който може да застрашава нашето име или репутация.

  • (7) Публикувате или сваляте съдържание, изображения, описания или текст.

  • (8) Участвате в интернет дейности, които биха нарушили поверителността на данните на други лица, включително събирането и разпространяването на информация относно интернет потребители без тяхното разрешение.

 

15. Достъп до сайта

Не можем да гарантираме, че сайтът aptekifarkol.com може да функционира без прекъсвания и без грешки по всяко време. Не трябва да се опитвате да нарушавате нормалната работа на сайта и по-конкретно не трябва да правите опити да заобикаляте сигурността или по друг начин да нарушавате сайта или друга компютърна система, сървър, рутер или друг уред, свързан с интернет. Не можем и не гарантираме, че която и да е част от съдържанието на сайта няма да съдържа вируси и/или друг код, който има заразяващи или разрушаващи характеристики. Носите отговорност за прилагането на необходимите процедури и проверки за вируси (включително антивирусни и други проверки на сигурността). Не носим отговорност за загуби или щети в резултат от невъзможност за достъп до сайта или изпълнение на поръчка.

16. Промяна

Собственикът на сайта aptekifarkol.com може по всяко време да променя съответните правила и условия, политики и уведомления.

17. Конфликт

В случай на конфликт или противоречие между разпоредбите на настоящите условия и правила и други приложими правила и условия, политики или уведомления, другите приложими правила и условия, политики или уведомления, които важат конкретно за даден раздел или модул от интернет сайта, ще бъдат водещи при използването на този раздел или модул от сайта.

18. Разделност на клаузите

Всички разпоредби на настоящите правила и условия, политики и уведомления, независимо от начина, по който са групирани или граматически свързани, са разделими една от друга. Моля свържете се с нас ако имате нужда от разяснения по някои от условията.

19. Приложимо законодателство

Всички правила и условия, политики и уведомления са подчинени и се тълкуват съгласно законодателството на Република България.